SMURD. Brasov

Suntem voluntari SMURD Brașov

SMURD. Brasov

Suntem voluntari SMURD Brașov

Pentru că ne place să avem oameni bine pregătiți în toate domeniile, de aproape un an de zile Marian Anghel lucrează ca voluntar ISU în echipajul SMURD din Zărnești, Brașov.

După cum spune chiar el… ”toată viața mea, pe lângă locul de muncă plătit, am prestat servicii de voluntariat în diferite domenii, de la asistență socială pentru copii bolnavi, cu probleme sociale sau defavorizați, până la proiecte pe munte, realizarea de poteci și semne, crearea de noi trasee de drumeție sau cățărare pe stâncă. 

Datorez o parte din ceea ce sunt eu acum, tuturor oamenilor cu care am intrat în contact și activităților de voluntariat pe care le-am prestat de-a lungul anilor.”

Pe munte și în viața de zi cu zi apar incidente și accidente, iar acordarea primului ajutor și asistență medicală de bază (BLS) până la sosirea ajutorului medical specializat, este esențială.

Ghizii noștri au cu toții pregătire medicală de bază periodică (o dată la doi ani), ceea ce este o garanție că lucrurile vor decurge conform procedurilor standard, într-o situație de urgență în România sau oriunde.

Logo Rucksack 110

Știri similare