Risk management. banner

Managementul riscului pe munte

Risk management. banner

Managementul riscului pe munte

Ne face o  mare plăcere să anunțăm că Marian Anghel a finalizat recent unul din cele mai bune cursuri de ”Outdoor Risk Management” din lume, organizat de unul din cei mai buni furnizori în domeniu din Statele Unite – compania Viristar.

De ce avem nevoie să facem astfel de cursuri dedicate? Pentru că existența și funcționarea unui plan de gestionare a riscurilor ne permite să identificăm riscurile potențiale în cadrul activităților pe care le desfășurăm, ture, cursuri și expediții și să luăm măsuri pentru a preveni problemele. Cu alte cuvinte, să creștem siguranța și calitatea serviciilor noastre!

Află mai multe despre politica noastră de siguranță în cadrul activităților organizate.

Risk management

Ceea ce ne diferențiază pe noi de mulți alții, este faptul că activitățile noastre au la bază principiul unei educații permanente în domeniul muntelui și activităților outdoor, în general, cu accentul pus pe calitatea informațiilor primite în cadrul unor cursuri recunoscute internațional.

Investim permanent în pregătirea oamenilor noștri și așa am reușit, de-a lungul anilor, să menținem un nivel ridicat al ghizilor și instructorilor cu care lucrăm, de exemplu prin participarea la diferite cursuri și module în Alpii austrieci  în ”Schitouren” (Zillertal), ”Hochtouren” (Stubai), în Alpii bavarezi (Wetterstein) sau actualul curs de management al riscului (SUA).

De altfel, cu ani în urmă, Marian Anghel a introdus conceptul și modulele de CPD – Continuous Professional Development în cadrul Societății Ghizilor (SGLM) pe care a fondat-o acum mulți ani în urmă, în primele astfel de module introducând metoda germană de căutare în avalanșe sau metoda de construcție a igloo-lui din zăpadă, astăzi devenite clasice și standard în cadrul SGLM.

În aceeași direcție constă și colaborarea noastră de ani de zile, cu unul din cei mai buni producători de echipamente de salvare din avalanșă – rucsacii ABS.

Pentru că pentru noi siguranța este pe primul loc și o punem în practică de un sfert de secol – și nu doar la nivel de vorbe.

Vă mulțumim tuturor pentru încrederea pe care ne-o arătați de un sfert de secol și vă invităm să participați alături de noi în continuare, la activitățile din 2024, fie că este vorba de expediții internaționale în nordul Europei, în America de Sud sau cursuri de pregătire în schi de tură sau avalanșe în Carpații românești.

Logo Rucksack 110

Știri similare