Protecția datelor personale

Pentru că în trecut ai călătorit cu Rucksack Mountain Guides și ai fost clientul nostru trebuie să știi că printre responsabilitățile noastre față de tine se află și modul în care avem grijă de datele tale personale.

Ce trebuie să știi despre datele tale personale și modul în care noi le prelucrăm?

După cum probabil știi deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate și stocate în baza consimțământului tău, în vederea îndeplinirii obligațiilor contractuale (interesul nostru legitim) și în baza prevederilor legale. Pentru a avea o vacanță liniștită și pentru a ne îndeplini toate obligațiile față de tine, atunci când este necesar, comunicăm aceste date și către partenerii noștri (transportatori, hotelieri sau alți furnizori de servicii).

Cu ce scop prelucrăm aceste date?

Rucksack Mountain Guides prelucrează datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:
– pentru a ne asigura că ai o vacanță liniștită și a ne îndeplini obligațiile și drepturile care decurg din contractul cu tine, turistul nostru;
– pentru a ne asigura că nu ratezi nicio promoție, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tău pentru comunicări de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutăți și concursuri;
– pentru determinarea și evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura că îți oferim serviciile ideale pentru tine;
– realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.

În afară de scopurile noastre care reies din obligațiile contractuale – interesele legitime și prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul tău.

Contact și suport privind datele tale

Îți poți exercita drepturile prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor folosind formularele de mai jos din această pagină sau printr-o cerere scrisă, datată, semnată și transmisă către Rucksack Mountain Guides prin:

E-mail: marian.anghel@rucksack.ro
Poștă: Brașov, str. Lungă nr. 53

Ne angajăm să aplicăm toate măsurile tehnice și organizatorice pentru asigurarea securității datelor tale personale, protejării lor împotriva distrugerii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat asupra lor.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Rucksack Mountain Guides, puteți accesa site-ul www.rucksack.ro secțiunea Politica de confidențialitate.