Nepal. trekking. expeditie. banner

Parteneriat internațional managementul riscurilor outdoor

Nepal. trekking. expeditie. banner

Parteneriat internațional managementul riscurilor outdoor

Ne face mare plăcere să anunțăm un parteneriat cu firma de consultanță în domeniul outdoor Viristar (SUA), pentru a oferi cursuri de pregătire în domeniul managementului riscurilor, comunității outdoor din România și din întreaga lume.

Astfel, cu ajutorul partenerilor americani, oferim tuturor celor interesați, cursuri de pregătire online cu durata de patru săptămâni (o lună), cu o reducere de 10% față de tariful obișnuit!

Viristar. Curs. banner

Cu această reducere specială, ne-am propus să sporim accesibilitatea profesioniștilor outdoor din țară, care se formează prin intermediul Școlii Rucksack, la cursuri internaționale de calitate.

Marian Anghel„Pentru noi, siguranța este pe primul loc. Suntem încântați să oferim unul dintre cele mai bune cursuri de siguranță în aventură din lume – trainingul de Managementul riscului pentru programe outdoor de la Viristar – pentru a ajuta comunitatea outdoor să atingă cea mai bună siguranță în aer liber. Viristar este un lider global în sectorul managementului riscurilor în aventură și știm că comunitatea outdoor va găsi acest curs important și valoros.”

Cursurile de formare, susținute de instructori Viristar, vor ajuta organizațiile din România să identifice și să implementeze bune practici de siguranță.

Formarea riguroasă de 40 de ore este oferită online, în majoritatea lunilor din an. Cursul combină studiul individual online cu discuții de grup de tip seminar.

Curricula include știința prevenirii incidentelor, cultura siguranței, standardele în activitățile outdoor, planificarea situațiilor de urgență, relațiile cu mass-media, considerații juridice, documentația, formarea și supravegherea personalului, gândirea sistemică și multe altele.

Directorul Viristar, Jeff Baierlein„Suntem foarte încântați să colaborăm cu Rucksack Mountain School și cu partenerii Școlii. Știm că profesioniștii din domeniul aventurii caută excelența în materie de siguranță outdoor și vor găsi o mare valoare în cursul de formare Risk Management for Outdoor Programs.”

Viristar oferă servicii de consultanță și formare pentru programe de educație outdoor, turism de aventură, recreere outdoor, turism, programe de educație în natură și de educație experiențială.

Până în prezent, Viristar a oferit cursuri de pregătire în domeniul managementului riscurilor în peste 60 de țări, de pe șase continente.

Viristar Logo

Știri similare