Turele pe schiuri – sezon deschis!

schi. Bucegi

În ultimele zile ale anului 2016, alături de Alexandra, Ștefan și Dan – un grup plin de energie și dornic de mișcare pe zăpadă și în frig :-)… am reușit să adunăm în doar 3 zile peste 6.000m diferență de nivel pe schiuri! Plus un bonus de cățărare pe gheață!

Bucegi și Piatra Craiului, în funcție de condițiile meteo, zăpadă și obiective propuse.

În prima zi am urcat pe schiuri în abruptul Bucegiului unde ne-am cățărat toată ziua pe cascadele de gheață care sunt într-o formă foarte bună.

Ziua următoare – pe un viscol și ninsoare maximă la altitudine, am rămas tot în Bucegi, dar în zona forestieră unde am profitat de zăpada pulver foarte potrivită pentru exerciții de offpiste printre copaci… skitree!

În a treia zi am schimbat masivul, reușind să ne bucurăm la maxim de un pulver excelent foarte adânc… 1,5m, totul fiind încheiat cu o coborâre splendită până la mașină.

Pentru sezonul de iarnă care tocmai a început, avem în plan numeroase ture de alpinism și pe schiuri, atât în Carpații noștri dragi, cât și în munții din afara României.

Detalii despre activitățile noastre majore găsiți pe pagina special dedicată.

Turele săptămânale se programează din timp, prin comunicare directă pe email sau telefon.

Pentru detalii privind turele noastre (când au loc, care sunt tarifele, cine poate participa etc.) vă rugăm să ne contactați direct.