Vizitați-ne în Zărnești

UIMLA badgePe noi ne găsiți la poalele Pietrei Craiului, în cadrul Biroului Ghizilor din Zărnești, Brașov.

Biroul Ghizilor Montani ”Piatra Craiului” oferă informații și servicii în domeniul turismului activ, fiind o premieră absolută în România.

El este gestionat pe plan local de către noi împreună cu partenerii noștri de lung parcurs - Asociația de Educație și Cultură Outdoor și a fost realizat ca urmare a unui parteneriat între Societatea Ghizilor și Liderilor Montani (SGLM) și administrația Parcului Național Piatra Craiului.

Societatea Ghizilor este singura asociație profesională a ghizilor români, afiliată și recunoscută internațional la Union of International Mountain Leader Associations (UIMLA)

În cadrul Biroului Ghizilor vă oferim gratuit informații cu privire la turismul montan în zona Piatra Craiului precum:

- drumeție;

- carpatism;

- cățărare pe stâncă;

- ciclism montan;

- schi de tură;

- drumeție pe rachete;

- alpinism;

De asemenea, celor interesați să utilizeze ghizi montani, pentru toate activitățile de mai sus le oferim serviciile noastre și ale celorlați ghizi locali din Zărnești, care sunt autorizați legal să activeze în România, membri SGLM dar nu numai.

Astfel, încercăm să dezvoltăm un turism montan pe plan local cât mai natural și sigur posibil, ținând cont de impactul negativ pe care-l poate avea un turism practicat haotic, dar și riscul crescut de accidentare!

Programele oferite sunt realizate în mod special pentru Piatra Craiului și zonele învecinate (Bucegi, Postăvaru, Făgăraș) dar nu numai.

UNDE SE AFLĂ BIROUL GHIZILOR

copy-logo_rucksack_blog.pngBiroul se află în incinta Centrului de Vizitare al Parcului Național Piatra Craiului, în orașul Zărnești.

În perioada mai – septembrie este deschis fizic, tineri voluntari zărneșteni fiind prezenți la Birou, gata să vă ajute cu informații și contacte pe plan local.

Programul de lucru

Centrul de Vizitare: Luni – Vineri (10.00 – 17.00)

Biroul Ghizilor Montani: Sâmbătă (10.00 – 16.00), Duminică (10.00 – 14.00)

Telefoane de contact (indiferent de sezon)

+4.0745.33.50.25

+4.0752.348.250

Biroul Ghizilor