Alpinism și trekking în Caucaz

Caucaz. Alpinism

În perioada 19 august – 03 septembrie 2017 vom fi plecați în munții Caucaz (Georgia), unde organizăm două ture frumoase dedicate românilor care își doresc ture la altitudine mare (peste 5.000m) sau drumeție în zone montane izolate dar fascinante cultural.

19-27 august: expediție de alpinism pe Kazbek (5.033m alt.);

27 aug.-3 sept: trekking în Tusheti;

Tura de alpinism se adresează celor care au cunoștințe minime în alpinism și condiție fizică decentă.

Tura de trekking se adresează celor care doresc să descopere altfel de munți, dincolo de confortul turismului de masă, în care aventura începe chiar o dată cu drumul de acces.

Se oferă DISCOUNT special persoanelor care îndeplinesc condițiile necesare, se înscriu și participă la cele două ture în munții Caucaz.

Datorită faptului că depăşesc 5.000m altitudine, munții Caucaz au un mare avantaj faţă de Alpi: sunt foarte buni de verificare personală pentru anduranţa, problemele şi aclimatizarea specifică munţilor mari din Himalaya, Pamir, Tian Shan sau Cordillera

În afară de accesibilitatea munților, însăși Georgia este o țară deosebită, cu o istorie și cultură cu totul atipice la nivel european. Din aceste motive și nu numai, organizăm de ani de zile cu succes, ture de alpinism și trekking în această țară.

Și pentru că ne place țara, oamenii și cultura lor,revenim în vara lui 2017 special pentru a descoperi pas cu pas acești munți și magia lor.

O tură de drumeție ce nu trebuie ratată mai ales de pasionații fotografiilor, căci dacă putem garanta un lucru, atunci acesta este diversitatea temelor și subiectelor de surprins ”pe film”!

Pentru detalii privind aceste expediții, vă rugăm să ne contactați direct.